Werkwijze van Textuur Communicatie

Iedere organisatie heeft verborgen talenten. De kunst is om ze op te sporen en in te zetten. Juist als het om communicatie gaat. Bij Textuur Communicatie draait alles om inleven. Zo kruipen wij niet alleen in de huid van je doelgroep maar ook in die van jouw organisatie. Als input voor heldere communicatie. Het resultaat? Jouw klanten zien je zoals jij wilt dat ze je zien. Zodat je op volle kracht kunt communiceren..

Concept

Een goed concept is de basis van een top campagne. Door goed te luisteren en sparren komen de bèste ideeën naar boven. Vaak gaan we met jou als opdrachtgever in een brainstorm omdat wij geloven in 1+1 = 3 principe. Vaak ontdekken wij de verborgen talenten van je organisatie die we dan weer vertalen in de juiste visuele communicatie.

Ontwerp

Wanneer concepten vormgegeven mogen worden, gaan het creatieve  brein van Textuur aan de slag. Van schets tot de fraai ontwerp. Uiteraard verliezen we hierbij de functionaliteit niet uit het oog. Binnen het ontwerp denken we niet alleen aan het ludieke beeld, maar zetten we in op het grotere geheel. Dat geeft de kracht van je organisatie. Uiteraard is het ontwerp volgens de [bestaande] huisstijlprincipes vormgegeven voor een consistent geheel van je identiteit. 

Marketing-Communicatieadvies

Goede concept-ontwerpen dragen de juiste wijze van het doel. Het doel is helder communiceren met je doelgroep. Onderscheidend, verrassend en met een krachtige uitstraling die past bij je organisatie. Uiteraard adviseren wij met de juiste positionering en laten je de schat in je organisatie ontdekken. Je krijgt die authentieke uitstraling die de concurrentie doet verbleken. Zichtbaar en voelbaar. Net als een textuur.

Fotografie | Film | Illustratie

Beelden zeggen vaak meer dan 1.000 woorden. Aan de hand van het concept zoeken we naar het juiste beeld om je indentiteit van je organisatie pakkend weer te geven. Textuur heeft een fotostudio voor elke invulling. Van productfotografie, modellen, foodstyling en fotografie tot meer conceptmatige beelden.

Tekstschrijven

Communicatie heeft pakkende copy nodig. Onze visie is dat het schrijven van teksten het schrappen van woorden is. Oftewel: Schrijven is schrappen.

Textuur Communicatie

 06 243 58 363          roel@textuur.nl            Urkhovenseweg 39, 5641 KA Eindhoven